Graafjodi.jouwweb.nl

Op 12 april is het weer zover we gaan met eigen vervoer een dagje erop uit.Dagtrip met eigen vervoer voor de chauffeurs die willen rijden worden de benzinekosten door de vereniging betaald.
s.v.p. bij aanmelding aangeven of u kunt rijden en hoeveel personen er in uw auto mee kunnen rijden.

Bent u op zoek naar een unieke belevenis? Kom dan mee naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Dit museum geeft je een unieke kijk in de wereld van toen.…

 

Terug in de tijd
Ervaar het zelf en laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek kom je ogen te kort!

 

Er is meer…
Naast de oude ambachten is er ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed en voor jong en oud is er een leuke speelhoek met verschillende attracties. Bovendien zijn er in de expositiezalen wisselende tentoonstellingen te zien. Zelfs buiten is er genoeg te zien bij de oude landbouwwerktuigen en machines.

 

Entreeprijs bedraagt € 8,25 voor 1 april over te maken op rekening NL 10 RABO 0327 9208 23 Rijnwaarden 50Plus.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij Johan Peters tel.               tot 15 maart.

©John

Rijnwaarden50plus